2013.11.01
Deák Palota

A Deák Palota Budapest belvárosának egyik legújabb irodaház-fejlesztése, melyben összesen 5450 m2-en kereskedelmi funkciójú helyiség és iroda terület került kialakításra. Kivételes központi elhelyezkedése, a luxus szállodák szomszédsága, a Fejlesztõ által kínált szolgáltatások és lehetõségek mind egyedivé teszik a kapuit 2004. szeptemberében megnyitott épületet. A Deák Palota 2005-ben elnyerte az építész szakma elismerését is: a FIABCI nívódíj pályázatán az épületet a Magyar Ingatlanszövetség különdíjjal jutalmazta.

Az ingatlan Budapest szívében, a Deák Ferenc utca 15. szám alatt, a Kempinski Hotel Corvinus és a Le Méridien szállodák közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Az épületen kialakításra került gazdagon díszített homlokzata és egységes architektúra egyaránt kiemelkedik a belvárosi utcaképbõl. Közvetlen környezetében számos turistalátványosság, bank, állami intézmény és neves nemzetközi kereskedelmi cég vezérképviselete található. A felújítás során a homlokzatot és a fõlépcsõházat – az Erick Van Egeraat Budapest, nemzetközi hírû építész iroda tervei alapján – századeleji, neobarokk stílusban állítottuk helyre. Ezzel szemben a belsõ terek a legmodernebb kialakítást kapták: üvegfalú átrium, skylight megvilágítással; elsõ osztályú anyagok, burkolatok; intelligens, központosított épületüzemeltetési (EIB) rendszer.

Az épület, központi elhelyezkedése miatt, egyszerûen megközelíthetõ gyalogosan és gépjármûvel egyaránt. A Deák Ferenc téri, tömegközlekedési csomópont alig 100 méterre található. Autóval megközelítve pedig alig két percre található parkolóházak teszik az épületet ideálisan megközelíthetõvé.

Irodaterületek

Az irodák 5 szinten, valamint a tetõgalérián, összesen mintegy 3200 négyzetméteren kerültek kialakításra, melyekhez a földszinti recepción keresztül, két panorámalift és a kártyás beléptetõ rendszer segítségével lehet eljutni. Az átrium elsõ emeletén a Fejlesztõ – egy bérelhetõ konferenciatermet és a Bérlõk kényelmét szolgálandó – egy hangulatos éttermet alakított ki, ahol a betérõ vendégek is találhatnak kedvükre való menüt (Deák Café). Az épület közös funkciójú területeinek elhelyezkedése miatt szintenként legfeljebb két irodaegység létesíthetõ. Az egységek belsõ kialakítását nagyfokú rugalmasság jellemzi. Az egész épületet jellemzõ bérlõ-központú tervezés jellemzi. A modernitás és az aprólékos gonddal végrehajtott, korhû felújítás lenyûgözõ elegye megtalálható a Deák Palota minden szegletében. A második emeleti irodaszinthez erkélysor, a gellérthegyi, budavári panorámát nyújtó, legfelsõ szinthez pedig egy tetõterasz is tartozik, ahol a Roof Garden Coffe and Coctail Terrace is helyet kapott.

Üzlethelyiségek

A Deák Palota földszintjén és elsõ emeletén összesen 911 m2 kereskedelmi terület került kialakításra. Az üzlethelyiségek modern eleganciát tükrözõ, belvárosban egyedülálló, közel 6m belmagassággal, valamint 18m homlokzati szélességû portállal rendelkeznek. Az épület utcafrontját meghatározó egyedi üvegportál illeszkedve a homlokzat harmóniájához, exkluzív megjelenést kölcsönöz a kereskedelmi egységeknek. Az üzlethelyiséget a Roland Divatház Rt. bérli, ahol Közép-Európa legnagyobb Hugo Boss és Cream áruháza mûködik.

Mióta az Európai Unió Magyarországon tevékenykedõ diplomáciai képviselete és testülete is a Deák Palotában rendezkedett be, Brüsszelben csak az Európai Unió Házaként emlegetik az épületet. A további bérlõk között olyan vezetõ divatházakat találunk, mint a Hugo Boss és a Cream, valamint olyan meghatározó nemzetközi cégeket, mint a Cushman & Wakefield, a Morgan & Stanley vagy a Fortis Bank.Bõvebben az irodaházról az irodakereso.info-n olvashat.Deák Palota irodaházban elhangzott elõadásokat a lenti képekre kattintva tekintheti meg nevének, és e-mail címének megadás után. Az elõadásokért külön köszönet a Z. Halmágyi Juditnak.

  A Deák Palota története és újjászületése
Z. Halmágyi Judit elõadása
 

Deák Palota irodaházban található Immobilia Zrt. iroda bútorait az Europa Design szállította.

KÖVETKEZŐ IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA2018. OKTÓBER 11.Regisztráció hamarosan!

HÍREK

2018.06.25
Irodaházak Éjszakája VI.: 2018. október 11.

Irodaházak Éjszakája VI.: 2018. október 11.
További részletekért figyeld az oldalt!

Irodaházak Éjszakája VI.: 2018. október 11.

további részletek →

2018.02.09
Az ÉV IRODÁJA 2017 díj nyertese a 2017-es Irodaházak Éjszakája V. rendezvény egyik helyszíne

Az Agora Park - Agora Budapest showroom, a 2017-es Irodaházak Éjszakája V. rendezvény egyik helyszíne nyerte az ÉV IRODÁJA 2017 díjat, az év Közösségi Tere kategóriában.

további részletek →

2017.10.20
V. Irodaházak Éjszakája

Az idei Irodaházak Éjszakája 130 embernek nyújtott intellektuális szórakozást, kulináris örömöket, és a megismételhetetlen „itt és most élményét”.  Azoknak, akik még soha sem vettek részt az éjszakai kalandtúrán: az Irodaházak Éjszakája során olyan épületeket látogathatunk meg exkluzív módon, mondhatni VIP kiszolgálással, amelyek mellett gyakran elmegyünk a városban anélkül, hogy tudnánk, mit is kell(ene) észrevennünk.


további részletek →

2016.07.26
Az ÉJSZAKÁK már láthatóan rövidülnek...

...de ne csüggedjetek, mert ez azt is jelenti, hogy egyre közelebb kerülünk a szeptemberi Irodaházak Éjszakája programhoz :-)

további részletek →

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató