Deák Palota

A Deák Palota Budapest belvárosának egyik legújabb irodaház-fejlesztése, melyben összesen 5450 m2-en kereskedelmi funkciójú helyiség és iroda terület került kialakításra. Kivételes központi elhelyezkedése, a luxus szállodák szomszédsága, a Fejlesztő által kínált szolgáltatások és lehetőségek mind egyedivé teszik a kapuit 2004. szeptemberében megnyitott épületet. A Deák Palota 2005-ben elnyerte az építész szakma elismerését is: a FIABCI nívódíj pályázatán az épületet a Magyar Ingatlanszövetség különdíjjal jutalmazta.

Az ingatlan Budapest szívében, a Deák Ferenc utca 15. szám alatt, a Kempinski Hotel Corvinus és a Le Méridien szállodák közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Az épületen kialakításra került gazdagon díszített homlokzata és egységes architektúra egyaránt kiemelkedik a belvárosi utcaképből. Közvetlen környezetében számos turistalátványosság, bank, állami intézmény és neves nemzetközi kereskedelmi cég vezérképviselete található. A felújítás során a homlokzatot és a főlépcsőházat – az Erick Van Egeraat Budapest, nemzetközi hírű építész iroda tervei alapján – századeleji, neobarokk stílusban állítottuk helyre. Ezzel szemben a belső terek a legmodernebb kialakítást kapták: üvegfalú átrium, skylight megvilágítással; első osztályú anyagok, burkolatok; intelligens, központosított épületüzemeltetési (EIB) rendszer.

Az épület, központi elhelyezkedése miatt, egyszerűen megközelíthető gyalogosan és gépjárművel egyaránt. A Deák Ferenc téri, tömegközlekedési csomópont alig 100 méterre található. Autóval megközelítve pedig alig két percre található parkolóházak teszik az épületet ideálisan megközelíthetővé.

Irodaterületek

Az irodák 5 szinten, valamint a tetőgalérián, összesen mintegy 3200 négyzetméteren kerültek kialakításra, melyekhez a földszinti recepción keresztül, két panorámalift és a kártyás beléptető rendszer segítségével lehet eljutni. Az átrium első emeletén a Fejlesztő – egy bérelhető konferenciatermet és a Bérlők kényelmét szolgálandó – egy hangulatos éttermet alakított ki, ahol a betérő vendégek is találhatnak kedvükre való menüt (Deák Café). Az épület közös funkciójú területeinek elhelyezkedése miatt szintenként legfeljebb két irodaegység létesíthető. Az egységek belső kialakítását nagyfokú rugalmasság jellemzi. Az egész épületet jellemző bérlő-központú tervezés jellemzi. A modernitás és az aprólékos gonddal végrehajtott, korhű felújítás lenyűgöző elegye megtalálható a Deák Palota minden szegletében. A második emeleti irodaszinthez erkélysor, a gellérthegyi, budavári panorámát nyújtó, legfelső szinthez pedig egy tetőterasz is tartozik, ahol a Roof Garden Coffe and Coctail Terrace is helyet kapott.

Üzlethelyiségek

A Deák Palota földszintjén és első emeletén összesen 911 m2 kereskedelmi terület került kialakításra. Az üzlethelyiségek modern eleganciát tükröző, belvárosban egyedülálló, közel 6m belmagassággal, valamint 18m homlokzati szélességű portállal rendelkeznek. Az épület utcafrontját meghatározó egyedi üvegportál illeszkedve a homlokzat harmóniájához, exkluzív megjelenést kölcsönöz a kereskedelmi egységeknek. Az üzlethelyiséget a Roland Divatház Rt. bérli, ahol Közép-Európa legnagyobb Hugo Boss és Cream áruháza működik.

Mióta az Európai Unió Magyarországon tevékenykedő diplomáciai képviselete és testülete is a Deák Palotában rendezkedett be, Brüsszelben csak az Európai Unió Házaként emlegetik az épületet. A további bérlők között olyan vezető divatházakat találunk, mint a Hugo Boss és a Cream, valamint olyan meghatározó nemzetközi cégeket, mint a Cushman & Wakefield, a Morgan & Stanley vagy a Fortis Bank.Bővebben az irodaházról az irodakereso.info-n olvashat.Deák Palota irodaházban elhangzott előadásokat a lenti képekre kattintva tekintheti meg nevének, és e-mail címének megadás után. Az előadásokért külön köszönet a Z. Halmágyi Juditnak.

  A Deák Palota története és újjászületése
Z. Halmágyi Judit előadása
 

Deák Palota irodaházban található Immobilia Zrt. iroda bútorait az Europa Design szállította.
irodahazakejszakaja.hu | Adatkezelési tájékoztató | Facebook | Youtube


A szervezők a programváltozás jogát fenntartja.
A rendezvényről hang- és képfelvétel készül.
Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető,
viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.
Minden jog fenntartva az Europa Design Magyarország Zrt. részére