2013.11.01
Green House

A Green House a magyar irodapiac legzöldebb ingatlanfejlesztési projektje, és egyben az elsõ budapesti irodaház, amely a LEED tanúsítási rendszer platina szintjén elõkvalifikálta magát. Az épület leendõ bérlõi a fenntartható fejlõdés iránti elkötelezettség, a kreativitás, valamint a munka- és költséghatékonyság együttes elõnyét 2012 decemberétõl élvezhetik majd.

Az ingatlan Budapest XIII. kerületében, a Kassák, Tüzér és Lõportár utcák által határolt területen épül, közvetlen szomszédságában található a Kassák park. Tervezõink célja volt, hogy munkavégzés szempontjából ideális, emberi léptékû tereket alakítsanak ki, miközben mikro- és makro környezetünk megóvására is kiemelt hangsúlyt fordítottak. A projekt valamennyi fejlesztési fázisában a legmodernebb környezetvédelmi megoldásokat és zöld technológiákat alkalmazzuk annak érdekében, hogy az épület ökológiai lábnyomát minimalizáljuk, valamint az energiafelhasználást és CO2 kibocsátást csökkentsük.

A Green House 17.800 négyzetméternyi területet kínál majd a bérlõknek, és tetõterasszal, gyönyörû belsõ kerttel, többszintes mélygarázzsal, biciklitárolóval is rendelkezik majd. Az egyszerû megközelíthetõség és a meglévõ szolgáltatások széles skálája már a terület kiválasztásnál is fontos szempont volt, és az elkészült projektnek is fontos értékei. A Váci út közvetlen közelében, mégis zöld környezetben található Green House tömegközlekedéssel, autóval és kerékpárral egyaránt könnyen megközelíthetõ. A környéken rendelkezésre álló szolgáltatások széles skálája mellett cégünk további kereskedelmi egységeket (étterem, kávézó, autómosó) is tervez az új irodaházba. 



Bõvebben az irodaházról az irodakereso.info-n olvashat.



A Green House irodaházban elhangzott elõadásokat a lenti képekre kattintva tekintheti meg nevének, és e-mail címének megadás után. Az elõadásokért külön köszönet a Colliers Internationalnak, és a Skanska Magyarországnak.

  A Colliers International és az Avis Budget Group együttmûködése
Mazsaroff Kata, irodai bérbeadási igazgató elõadása

  Office visit at night Green House

Green House irodaházban található Avis Budget Group iroda bútorait az Europa Design szállította.

KÖVETKEZŐ
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA



2022


KÖVESS MINKET,
HOGY IDŐBEN ÉRTESÜLJ!

HÍREK

2022.02.01
Két éjszakai helyszínünk is versenyben az Év Irodája címért!

Az Europa Design idén hat olyan iroda kialakításában is részt vett, akik jelen vannak a versenyben - ráadásul ebből kettőt a 2021-es Irodaházak Éjszakája résztvevői személyesen is bejárhattak. Publicis House – Irányi Palota

2021.10.19
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

Nyolcadik alkalommal szervezte az Europa Design az Irodaházak Éjszakája című eseményt, amelyre hagyományosan a Design Hét alatt kerül sor.
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

2021.10.01
Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

Idén is érdemes időben jelentkezni az Irodaházak Éjszakájára, amelyet már nyolcadik alkalommal szervez meg az Europa Design.

Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

2020.05.28
Vírusmentesítő robotika


Az éjszaka hőse akcióban...

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató