IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA VI.

2018. OKTÓBER 11.

2014.10.08
A Graphisoft Park és a Microsoft látogatásának feltétele

Kedves Éjszakázók!

A Garphisoft Park és a Microsoft látogatása, tõlünk függetlenül, szigorú szabályokhoz kötött. 
Ennek leírása, és házirendje alább olvasható, melyet minden résztvevõnek a helyszínen alá kell írnia, és be kell tartania. Aki az alábbi elvárásoknak nem tesz eleget nem vehet részt a rendezvényen, illetve a szabályok megszegése esetén el kell hagynia a rendezvényt. 

Megértésüket Köszönjük!

A Microsoft irdájának házirendje, emlyet a résztvevõknek alá kell írnia a helyszínen:

„Alulírott … a rendezvényre történõ regisztrálással egyidejûleg a Polgári Törvénykönyvrõl szóló 2013. évi V. törvény II. Könyve Harmadik részének XI. címe 2:48. §-ban foglaltak alkalmazásával tudomásul veszem és hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvény lebonyolítása során rólam képmás (fénykép) vagy hangfelvétel készüljön és azt az Europa Design Hungary Zrt. a saját tevékenysége során, a honlapján vagy egyéb bármilyen más módon felhasználja, nyilvánosságra hozza.”
Elfogadom továbbá a vendéglátó irodaházak házirendjét. A Graphisoft Park területén az épületeken található céges logók, márkajelzések rögzítése, valamint publikálása a jelen esemény alatt nem engedélyezett. A Microsoft irodai területén belül is kérjük kerüljék a márkajelzések megörökítését, mivel azok bármilyen jellegû, akár jóhiszemû felhasználása is szerzõi jogi, márkavédelmi és egyébb üzleti érdekeket sérthet . Ezen érdekek sérelmére elkövetett bármilyen cselekedet jogi következményeket vonhat maga után.A Graphisoft Park házirendje a ide kattintva tölthetõ le és olvasható el.

KÖVETKEZŐ IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA2018. OKTÓBER 11.Regisztráció hamarosan!

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató