2014.10.08
A Graphisoft Park és a Microsoft látogatásának feltétele

Kedves Éjszakázók!

A Garphisoft Park és a Microsoft látogatása, tõlünk függetlenül, szigorú szabályokhoz kötött. 
Ennek leírása, és házirendje alább olvasható, melyet minden résztvevõnek a helyszínen alá kell írnia, és be kell tartania. Aki az alábbi elvárásoknak nem tesz eleget nem vehet részt a rendezvényen, illetve a szabályok megszegése esetén el kell hagynia a rendezvényt. 

Megértésüket Köszönjük!

A Microsoft irdájának házirendje, emlyet a résztvevõknek alá kell írnia a helyszínen:

„Alulírott … a rendezvényre történõ regisztrálással egyidejûleg a Polgári Törvénykönyvrõl szóló 2013. évi V. törvény II. Könyve Harmadik részének XI. címe 2:48. §-ban foglaltak alkalmazásával tudomásul veszem és hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvény lebonyolítása során rólam képmás (fénykép) vagy hangfelvétel készüljön és azt az Europa Design Hungary Zrt. a saját tevékenysége során, a honlapján vagy egyéb bármilyen más módon felhasználja, nyilvánosságra hozza.”
Elfogadom továbbá a vendéglátó irodaházak házirendjét. A Graphisoft Park területén az épületeken található céges logók, márkajelzések rögzítése, valamint publikálása a jelen esemény alatt nem engedélyezett. A Microsoft irodai területén belül is kérjük kerüljék a márkajelzések megörökítését, mivel azok bármilyen jellegû, akár jóhiszemû felhasználása is szerzõi jogi, márkavédelmi és egyébb üzleti érdekeket sérthet . Ezen érdekek sérelmére elkövetett bármilyen cselekedet jogi következményeket vonhat maga után.



A Graphisoft Park házirendje a ide kattintva tölthetõ le és olvasható el.

KÖVETKEZŐ
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA



2022


KÖVESS MINKET,
HOGY IDŐBEN ÉRTESÜLJ!

HÍREK

2022.02.01
Két éjszakai helyszínünk is versenyben az Év Irodája címért!

Az Europa Design idén hat olyan iroda kialakításában is részt vett, akik jelen vannak a versenyben - ráadásul ebből kettőt a 2021-es Irodaházak Éjszakája résztvevői személyesen is bejárhattak. Publicis House – Irányi Palota

2021.10.19
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

Nyolcadik alkalommal szervezte az Europa Design az Irodaházak Éjszakája című eseményt, amelyre hagyományosan a Design Hét alatt kerül sor.
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

2021.10.01
Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

Idén is érdemes időben jelentkezni az Irodaházak Éjszakájára, amelyet már nyolcadik alkalommal szervez meg az Europa Design.

Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

2020.05.28
Vírusmentesítő robotika


Az éjszaka hőse akcióban...

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató