IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA VI.

2018. OKTÓBER 11.

IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA

2017.10.12
GránitPólus Sóház

 

Tervezõ: Finta és Társai Építész Stúdió Kft.
Ingatlanfejlesztõ: WestEnd City Center
Üzemeltetõ: WestEnd Ingatlanhasznosító és Üzemeltetõ Kft.
Átadás éve: 1999 (bevásárlóközpont), 2000 (irodaház)
A-B-C lobby felújítás tervezõ: Zatykó Kriszta
Beszállító: Kerlite, Matonella (Szokol Zsuzsi)
 

2017.10.12
Agora Budapest


  Tervezõ: Make Architects
  Tulajdonos: HB Reavis
  Ingatlanfejlesztõ: HB Reavis
  Üzemeltetõ: WestEnd Ingatlanhasznosító és Üzemeltetõ Kft.
  Várható átadás: 2019-2023
 
     

2017.10.12
Duna Tower


 Az ikonikus irodaház a 13. kerületben, az Árpád híd   szomszédságában helyezkedik el.
 Az irodákból gyönyörû kilátás nyílik a Dunára, Budapest   belvárosára, valamint a Margit-sziget zöld parkjaira.

 Tervezõ: Fazekas György
 Ingatlanfejlesztõ: Real4You
 Üzemeltetõ: Honeywell
 Átadás éve: 2006
 Terület (épület): 31 500 m2
 Lobby felújítás 2016: KÖZTI-Tima Stúdió
 

2017.10.12
ACCOR Hotels Budapest

 
Az AccorHotels, a világ vezetõ utazási és életmód csoportja több mint 4 100 szállodával rendelkezik.
 
Tervezõ: Veréb Csaba
Ingatlanfejlesztõ: ACCOR-Pannonia Hotels Zrt.
Átadás éve: 2016
Terület: 958 m2

Europa Design referenciaképek itt!
 

2015.10.01
Párizsi Nagyáruház

 
Az 1910-ben nyílt Párisi Nagyáruház exkluzív irodái Budapest központjában, s egyben legelegánsabb részében, a gyönyörû és a Világörökség részét képezõ Andrássy úton helyezkednek el. A sugárutat stílusos kávézók és bárok, színházak, valamint felsõ kategóriás és luxus üzletek szegélyezik, úgy, mint a Louis Vuitton, Gucci, Burberry, Roberto Cavalli, Guess és sok más.
 

2015.10.01
Erzsébet Irodaház

 
Az Erzsébet Irodaház Budapest egyik legforgalmasabb körútján, a XIV. kerületben, a Hungária körúton található. Az irodaház 2010-2011 folyamán teljes felújításon megy keresztül, amelynek folytán a mûszaki tartalmát tekintve "zöld házat" hoznak létre, ami többek között azt jelenti, hogy gáz helyett VRV (levegõ hõszivattyús) rendszerrel megy majd a fûtés/hûtés, amely fokozott hõszigeteléssel kiegészítve biztosítaná a környezettudatos és költséghatékony üzemeltetést. A homlokzati burkolat is teljesen megújul. Bevezetik a szelektív hulladékgyûjtést és kerékpártárolót is építenek. A fenti mûszaki tartalomnak köszönhetõen viszonylag alacsony üzemeltetési költségekre és a korábbiakhoz képest jóval pontosabb költség-átterhelésre számíthatnak a bérlõk. 
 

2015.10.01
Krisztina Palace

 
A Krisztina Palace egy elegáns és minden modern elvárásnak megfelelõ irodaépület,
amely a bérlõk kényelmét a magas színvonalú épületüzemeltetéssel, mindenre
kiterjedõ biztonságtechnikával és az energiahatékonyság érdekében nyitásérzékelõ
hûtés/fûtés rendszerrel szolgálja.
 

2014.10.02
REGUS - Bank Center

  Közép - Európa egyik legszínvonalasabb irodaépülete a BANK CENTER, mely Budapest belvárosának a üzleti és banki negyedében helyezkedik el. A prémium épület összesen 32.000 négyzetméter iroda és kereskedelmi területet foglal magába. A presztízs elhelyezkedés és a magas színvonalú szolgáltatások teszik egyedivé az épületet, mint: konferencia termek, kávézó, önkiszolgáló étterem, fitness terem, mélygarázs, diplomata biztonsági rendszer, elsõ osztályú üzemeltetõ csapat, hûtés-fûtés 4-csöves fan coil rendszerrel, kiépített sprinkler rendszer az egész épület területén.

2014.10.02
Graphisoft Park

  Egy vállalat sikerének kulcsa a legjobb szakemberek megszerzése, motiválása és megtartása. Különösen igaz ez az intenzív kutatás-fejlesztést vagy más igényes, kreatív szellemi munkát végzõ cégek esetében. A tehetségekért vívott verseny megnyerésével a piaci verseny már szinte gyerekjáték.
 

2014.10.02
Madách Trade Center

  BA Madách Trade Center a lehetõ legkedvezõbb helyen: a város szívében, a fõváros legforgalmasabb csomópontja, a Deák tér közvetlen közelében, mégis csendes környezetben, a dinamikusan fejlõdõ “Madách sétány” sétáló utcájában található. Az irodaház kíválóan megközelíthetõ bármilyen tömegközlekedési eszközzel, busszal. metróval, vagy villamossal.
 

2014.06.23
Eiffel Palace

  Bár az eredeti ház 1893-ban épült, mégsem állt mûemlékvédelem alatt. Ennek ellenére az új irodaház homlokzata az eredeti formájában kerül felújításra, míg a régi épület többi része lebontásra került, és a helyére egy korszerû, 7 szintes iroda és 5 szintes mélygarázs épül.
Az acél és öntöttvas szerkezetek a belsõ udvarban kiszerelés után teljes felújításon esnek át, és régi fényükben kerülnek vissza a helyükre az építkezés során, valamint az elegáns fõ lépcsõház is megmarad.

2014.06.23
Váci 33 Irodaház

  A Váci33 irodaház egy kilencemeletes, „A” kategóriás irodaépület Budapest egyik kiemelkedõ fontosságú üzleti negyedében. Ez az egyik legfigyelemreméltóbb épület a Váci úti „irodafolyosón”. A bérlõinknek páratlan színvonalú mûszaki megoldásokat és rugalmas beosztási lehetõségeket kínálunk.
A Váci33 a lehetõ legjobb minõségû irodaterületet biztosítja magyar és nemzetközi cégeknek egyaránt. Az épület ezüst fokozatú LEED minõsítéssel rendelkezik, a ház Budapesten az elsõ olyan irodaházak közé tartozik, amelyek elnyerték a LEED minõsítést. A Váci33 irodaház a második díjat nyerte el az iroda.hu ingatlanpiaci portál versenyén az „Év Legzöldebb Irodaháza 2012” kategóriában.

2014.06.23
Váci Corner Offices

  A Váci Corner Offices 8 szinten kínál A kategóriájú, hatékony kialakítású irodaterületeket a bérlõk igényei szerint, valamint a földszinten étterem és üzlethelyiségek kerülnek bérbeadásra. Az épület és a mellette lévõ 1700 m2 területû zöld, kellemes atmoszférájú kert biztosít jó munkakörnyezetet a bérlõk számára. A BREEM excellent minõsítés elnyerésével a fejlesztõ biztosítja a bérlõk számára a környezetbarát megoldások alkalmazását, és ezzel az üzemeltetési költségek minimalizálását az épületben.
 

2013.11.01
Deák Palota

  A Deák Palota Budapest belvárosának egyik legújabb irodaház-fejlesztése, melyben összesen 5450 m2-en kereskedelmi funkciójú helyiség és iroda terület került kialakításra. Kivételes központi elhelyezkedése, a luxus szállodák szomszédsága, a Fejlesztõ által kínált szolgáltatások és lehetõségek mind egyedivé teszik a kapuit 2004. szeptemberében megnyitott épületet. A Deák Palota 2005-ben elnyerte az építész szakma elismerését is: a FIABCI nívódíj pályázatán az épületet a Magyar Ingatlanszövetség különdíjjal jutalmazta.

2013.11.01
Green House

  A Green House a magyar irodapiac legzöldebb ingatlanfejlesztési projektje, és egyben az elsõ budapesti irodaház, amely a LEED tanúsítási rendszer platina szintjén elõkvalifikálta magát. Az épület leendõ bérlõi a fenntartható fejlõdés iránti elkötelezettség, a kreativitás, valamint a munka- és költséghatékonyság együttes elõnyét 2012 decemberétõl élvezhetik majd.

2013.11.01
É26 irodaház

  Az irodaház valójában három-négy, különbözõ korú és típusú elembõl álló épületegyüttes. Elnevezése elhelyezkedésébõl ered: a XI. kerületi Építész utca 26. szám található. Ebbõl az épülethalmazból a három, földszintes épület valaha a több mint százéves Szellõzõ Mûvek tulajdonában állt, és üzemi konyhaként mûködött. Késõbb, a kilencvenes évek végén funkcióváltás történt a ház történetében, háromszintes irodaház épült mellé, és nyomdaként üzemelt tovább. Ekkor épült meg a kör alakú, üveg aula is, amely összeköti az irodaházat a földszintes területekkel, és központi, áramoltató funkciót lát el.

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató