Prezentációk
 • 2017.10.12

  GránitPólus Sóház

   

  Tervező: Finta és Társai Építész Stúdió Kft.
  Ingatlanfejlesztő: WestEnd City Center
  Üzemeltető: WestEnd Ingatlanhasznosító és Üzemeltető Kft.
  Átadás éve: 1999 (bevásárlóközpont), 2000 (irodaház)
  A-B-C lobby felújítás tervező: Zatykó Kriszta
  Beszállító: Kerlite, Matonella (Szokol Zsuzsi)
   


  Tovább →
 • 2017.10.12

  Agora Budapest


    Tervező: Make Architects
    Tulajdonos: HB Reavis
    Ingatlanfejlesztő: HB Reavis
    Üzemeltető: WestEnd Ingatlanhasznosító és Üzemeltető Kft.
    Várható átadás: 2019-2023
   
       


  Tovább →
 • 2017.10.12

  Duna Tower


   Az ikonikus irodaház a 13. kerületben, az Árpád híd   szomszédságában helyezkedik el.
   Az irodákból gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, Budapest   belvárosára, valamint a Margit-sziget zöld parkjaira.

   Tervező: Fazekas György
   Ingatlanfejlesztő: Real4You
   Üzemeltető: Honeywell
   Átadás éve: 2006
   Terület (épület): 31 500 m2
   Lobby felújítás 2016: KÖZTI-Tima Stúdió
   


  Tovább →
 • 2017.10.12

  ACCOR Hotels Budapest

   
  Az AccorHotels, a világ vezető utazási és életmód csoportja több mint 4 100 szállodával rendelkezik.
   
  Tervező: Veréb Csaba
  Ingatlanfejlesztő: ACCOR-Pannonia Hotels Zrt.
  Átadás éve: 2016
  Terület: 958 m2

  Europa Design referenciaképek itt!
   


  Tovább →
 • 2015.10.01

  Párizsi Nagyáruház

   
  Az 1910-ben nyílt Párisi Nagyáruház exkluzív irodái Budapest központjában, s egyben legelegánsabb részében, a gyönyörű és a Világörökség részét képező Andrássy úton helyezkednek el. A sugárutat stílusos kávézók és bárok, színházak, valamint felső kategóriás és luxus üzletek szegélyezik, úgy, mint a Louis Vuitton, Gucci, Burberry, Roberto Cavalli, Guess és sok más.
   


  Tovább →
 • 2015.10.01

  Erzsébet Irodaház

   
  Az Erzsébet Irodaház Budapest egyik legforgalmasabb körútján, a XIV. kerületben, a Hungária körúton található. Az irodaház 2010-2011 folyamán teljes felújításon megy keresztül, amelynek folytán a műszaki tartalmát tekintve "zöld házat" hoznak létre, ami többek között azt jelenti, hogy gáz helyett VRV (levegő hőszivattyús) rendszerrel megy majd a fűtés/hűtés, amely fokozott hőszigeteléssel kiegészítve biztosítaná a környezettudatos és költséghatékony üzemeltetést. A homlokzati burkolat is teljesen megújul. Bevezetik a szelektív hulladékgyűjtést és kerékpártárolót is építenek. A fenti műszaki tartalomnak köszönhetően viszonylag alacsony üzemeltetési költségekre és a korábbiakhoz képest jóval pontosabb költség-átterhelésre számíthatnak a bérlők. 
   


  Tovább →
 • 2015.10.01

  Krisztina Palace

   
  A Krisztina Palace egy elegáns és minden modern elvárásnak megfelelő irodaépület,
  amely a bérlők kényelmét a magas színvonalú épületüzemeltetéssel, mindenre
  kiterjedő biztonságtechnikával és az energiahatékonyság érdekében nyitásérzékelő
  hűtés/fűtés rendszerrel szolgálja.
   


  Tovább →
 • 2014.10.02

  REGUS - Bank Center

    Közép - Európa egyik legszínvonalasabb irodaépülete a BANK CENTER, mely Budapest belvárosának a üzleti és banki negyedében helyezkedik el. A prémium épület összesen 32.000 négyzetméter iroda és kereskedelmi területet foglal magába. A presztízs elhelyezkedés és a magas színvonalú szolgáltatások teszik egyedivé az épületet, mint: konferencia termek, kávézó, önkiszolgáló étterem, fitness terem, mélygarázs, diplomata biztonsági rendszer, első osztályú üzemeltető csapat, hûtés-fûtés 4-csöves fan coil rendszerrel, kiépített sprinkler rendszer az egész épület területén.


  Tovább →
 • 2014.10.02

  Graphisoft Park

    Egy vállalat sikerének kulcsa a legjobb szakemberek megszerzése, motiválása és megtartása. Különösen igaz ez az intenzív kutatás-fejlesztést vagy más igényes, kreatív szellemi munkát végző cégek esetében. A tehetségekért vívott verseny megnyerésével a piaci verseny már szinte gyerekjáték.
   


  Tovább →
 • 2014.10.02

  Madách Trade Center

    BA Madách Trade Center a lehetõ legkedvezõbb helyen: a város szívében, a fõváros legforgalmasabb csomópontja, a Deák tér közvetlen közelében, mégis csendes környezetben, a dinamikusan fejlődő “Madách sétány” sétáló utcájában található. Az irodaház kíválóan megközelíthetõ bármilyen tömegközlekedési eszközzel, busszal. metróval, vagy villamossal.
   


  Tovább →
 • 2014.06.23

  Eiffel Palace

    Bár az eredeti ház 1893-ban épült, mégsem állt műemlékvédelem alatt. Ennek ellenére az új irodaház homlokzata az eredeti formájában kerül felújításra, míg a régi épület többi része lebontásra került, és a helyére egy korszerű, 7 szintes iroda és 5 szintes mélygarázs épül.
  Az acél és öntöttvas szerkezetek a belső udvarban kiszerelés után teljes felújításon esnek át, és régi fényükben kerülnek vissza a helyükre az építkezés során, valamint az elegáns fő lépcsőház is megmarad.


  Tovább →
 • 2014.06.23

  Váci 33 Irodaház

    A Váci33 irodaház egy kilencemeletes, „A” kategóriás irodaépület Budapest egyik kiemelkedő fontosságú üzleti negyedében. Ez az egyik legfigyelemreméltóbb épület a Váci úti „irodafolyosón”. A bérlőinknek páratlan színvonalú műszaki megoldásokat és rugalmas beosztási lehetőségeket kínálunk.
  A Váci33 a lehető legjobb minőségű irodaterületet biztosítja magyar és nemzetközi cégeknek egyaránt. Az épület ezüst fokozatú LEED minősítéssel rendelkezik, a ház Budapesten az első olyan irodaházak közé tartozik, amelyek elnyerték a LEED minősítést. A Váci33 irodaház a második díjat nyerte el az iroda.hu ingatlanpiaci portál versenyén az „Év Legzöldebb Irodaháza 2012” kategóriában.


  Tovább →
 • 2014.06.23

  Váci Corner Offices

    A Váci Corner Offices 8 szinten kínál A kategóriájú, hatékony kialakítású irodaterületeket a bérlők igényei szerint, valamint a földszinten étterem és üzlethelyiségek kerülnek bérbeadásra. Az épület és a mellette lévő 1700 m2 területű zöld, kellemes atmoszférájú kert biztosít jó munkakörnyezetet a bérlők számára. A BREEM excellent minősítés elnyerésével a fejlesztő biztosítja a bérlők számára a környezetbarát megoldások alkalmazását, és ezzel az üzemeltetési költségek minimalizálását az épületben.
   


  Tovább →
 • 2013.11.01

  Deák Palota

    A Deák Palota Budapest belvárosának egyik legújabb irodaház-fejlesztése, melyben összesen 5450 m2-en kereskedelmi funkciójú helyiség és iroda terület került kialakításra. Kivételes központi elhelyezkedése, a luxus szállodák szomszédsága, a Fejlesztő által kínált szolgáltatások és lehetőségek mind egyedivé teszik a kapuit 2004. szeptemberében megnyitott épületet. A Deák Palota 2005-ben elnyerte az építész szakma elismerését is: a FIABCI nívódíj pályázatán az épületet a Magyar Ingatlanszövetség különdíjjal jutalmazta.


  Tovább →
 • 2013.11.01

  Green House

    A Green House a magyar irodapiac legzöldebb ingatlanfejlesztési projektje, és egyben az első budapesti irodaház, amely a LEED tanúsítási rendszer platina szintjén előkvalifikálta magát. Az épület leendő bérlői a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettség, a kreativitás, valamint a munka- és költséghatékonyság együttes előnyét 2012 decemberétől élvezhetik majd.


  Tovább →
 • 2013.11.01

  É26 irodaház

    Az irodaház valójában három-négy, különböző korú és típusú elemből álló épületegyüttes. Elnevezése elhelyezkedéséből ered: a XI. kerületi Építész utca 26. szám található. Ebből az épülethalmazból a három, földszintes épület valaha a több mint százéves Szellőző Művek tulajdonában állt, és üzemi konyhaként működött. Később, a kilencvenes évek végén funkcióváltás történt a ház történetében, háromszintes irodaház épült mellé, és nyomdaként üzemelt tovább. Ekkor épült meg a kör alakú, üveg aula is, amely összeköti az irodaházat a földszintes területekkel, és központi, áramoltató funkciót lát el.


  Tovább →
irodahazakejszakaja.hu | Facebook | Youtube


A szervezők a programváltozás jogát fenntartja.
A rendezvényről hang- és képfelvétel készül.
Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető,
viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.
Minden jog fenntartva az Europa Design Magyarország Zrt. részére