2017.10.12
Részvételi feltételek

Programunk egy nonprofit, és a részvevõ éjszakázók számára ingyenes szakmai –társasági rendezvény
 
A jelentkezés:
 
A jelentkezõk számára webes felületünkön biztosítunk lehetõséget a jelentkezésre, mely nem jelent automatikus részvételi jogot.
A jelentkezõk közül-  akik az eddigi évek adatai szerint is minimum 150-240%-os túljelentkezést  mutattak-, valamint a közvetlenül meghívott VIP vendégek közül kerül visszaigazolásra a végleges részvevõk köre.
Kérjük minden esetben –még ha  e mailt is írt a regisztrációs idõszak elõtt- a webes felületen végezze el jelentkezését. Csak az itt feltüntetett adatok alapján tudjuk a visszaigazolást elvégezni.
 
A visszaigazolás
 
A résztvevõk  visszaigazolásának jogát részben  átengedjük a vendéglátó irodaházak és bérlõik részére , és így  a végleges részvétel jóváhagyást  több szempont szerint végezzük el.
Bizonyos esetekben a vendéglátó cégek üzleti illetve biztonsági elõírásai korlátozhatják ,  –pl közvetlen konkurrens munkatárs- bizonyos személyek megjelenését irodájuk, ingatlanjuk területén.
Az esemény színes jellegét biztosítandó ügyelünk a részvevõk további szakmai összetételére.
A jóváhagyásban nem jelent automatikus elõnyt a regisztráció idõpontja, de túl késõn regisztrálók számára kockázatot jelenthet, ha a létszám betelik.
Ennek megfelelõen sem ilyen esetben sem más esetben nem fogjuk indokolni a visszautasítás okát.
Az egy cégtõl több regisztrált esetén is elõfordulhat, hogy csak bizonyos munkatársak kerülnek elfogadásra.
Párok jelentkezése esetén sem tudjuk garantálni a közös részvételt, de ilyen esetben is a pontos szakmai érdeklõdés megjelölése elõnyt jelenthet, ezért kérjük a munkahely vagy érdeklõdés minél pontosabb megadását.
 
Megerõsítés
 
A pozítív visszaigazolás még nem jelent részvételi lehetõséget. Ezt a szándékot  megerõsítõ e mail  idõben történõ visszaküldésével tudja Ön biztosítani.
 
 
 Azon éjszakázók akik lemaradtak volna egy rendezvényrõl viszont növekvõ eséllyel jelentkezhetnek a következõ rendezvényre. Kérjük itt is jelezzék külön a megjegyzés rovatban, hogy már volt sikertelen jelentkezésük a múltban.

A visszaigazoló, vagy elutasító döntést is e mailben küldjük meg és nem tudunk hozzá indoklást csatolni.
 
Kérjük a fentiek elfogadása után küldjék el   jelentkezésüket!
  
Az esemény jellegébõl fakadóan elõfordulhat, hogy az extrém idõjárási viszonyok ellenére is szabad levegõn kell huzamosabb idõt tölteni, vagy rövidebb távot  ( max 1 km) gyalogolni.
Kérjük ennek megfelelõen válasszon mindenki kényelmes  városi lábbelit és öltözéket.

A helyszínek közötti közlekedésben hagyományos buszokon kívül  max 80 fõ  részére a különleges mozgó szórakozóhelyként is funkcionáló Party buszt biztosítunk. Ez a csuklós busz minimálisan biztosít ülõhelyeket. A buszon erõs hang és fényeffektusokat valamint illatosított mûfüstöt is használunk.

A buszokon nincs elõzetes helyfoglalás, az eddigi tapasztalatok szerint mindenki számára jutott lehetõség a Party busszal utazni legalább egy megállónyi utat.
Bizonyos helyszíneken kisebb csoportokra kell osztani az éjszakázókat, a helyi adottságnak, biztonsági elõírásnak megfelelõen.
Az eseményeken kép és hangrögzítés is történik. Ezek felhasználásról a weboldalunkon olvashat.

KÖVETKEZŐ
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA2019Részletek hamarosan!

HÍREK

2018.11.01
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VI.

A VI. Irodaházak Éjszakáját a munkatársak jó közérzetét fókuszba helyező WELL IRODA jegyében rendezte meg az Europa Design és kiemelt médiatámogatója, az Irodakereső. Ráadásul a sokak által izgatottan várt esemény alapítója és ötletadója, az Europa Design először nyitotta meg új irodaházának kapuit az érdeklődő nagyközönség és a szakma előtt.

2018.10.15
Irodaházak Éjszakája VI. - a film előzetese

Máris itt IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA VI.-ról készült film előzetese! 8 hivatalos fotós és egy forgatócsoport is elkísért minket, hogy az se maradjon le a legértékesebb pillanatokról, aki az óriási túljelentkezés miatt idén nem jutott be a programba.

2018.10.13
Teltház az IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA VI.-on!

Hatalmas érdeklődés övezte most csütörtökön a VI. IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJÁT! Ismét teltházas létszámmal, 2 normál és 1 partybusszal jártuk be Budapest kiválasztott irodaházait.

VI. Irodaházak Éjszakája

2018.06.25
Irodaházak Éjszakája VI.: 2018. október 11.

Irodaházak Éjszakája VI.: 2018. október 11.
További részletekért figyeld az oldalt!

Irodaházak Éjszakája VI.: 2018. október 11.

további részletek →

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató