2017.10.12
Részvételi feltételek

Programunk egy nonprofit, és a részvevõ éjszakázók számára ingyenes szakmai –társasági rendezvény
 
A jelentkezés:
 
A jelentkezõk számára webes felületünkön biztosítunk lehetõséget a jelentkezésre, mely nem jelent automatikus részvételi jogot.
A jelentkezõk közül-  akik az eddigi évek adatai szerint is minimum 150-240%-os túljelentkezést  mutattak-, valamint a közvetlenül meghívott VIP vendégek közül kerül visszaigazolásra a végleges részvevõk köre.
Kérjük minden esetben –még ha  e mailt is írt a regisztrációs idõszak elõtt- a webes felületen végezze el jelentkezését. Csak az itt feltüntetett adatok alapján tudjuk a visszaigazolást elvégezni.
 
A visszaigazolás
 
A résztvevõk  visszaigazolásának jogát részben  átengedjük a vendéglátó irodaházak és bérlõik részére , és így  a végleges részvétel jóváhagyást  több szempont szerint végezzük el.
Bizonyos esetekben a vendéglátó cégek üzleti illetve biztonsági elõírásai korlátozhatják ,  –pl közvetlen konkurrens munkatárs- bizonyos személyek megjelenését irodájuk, ingatlanjuk területén.
Az esemény színes jellegét biztosítandó ügyelünk a részvevõk további szakmai összetételére.
A jóváhagyásban nem jelent automatikus elõnyt a regisztráció idõpontja, de túl késõn regisztrálók számára kockázatot jelenthet, ha a létszám betelik.
Ennek megfelelõen sem ilyen esetben sem más esetben nem fogjuk indokolni a visszautasítás okát.
Az egy cégtõl több regisztrált esetén is elõfordulhat, hogy csak bizonyos munkatársak kerülnek elfogadásra.
Párok jelentkezése esetén sem tudjuk garantálni a közös részvételt, de ilyen esetben is a pontos szakmai érdeklõdés megjelölése elõnyt jelenthet, ezért kérjük a munkahely vagy érdeklõdés minél pontosabb megadását.
 
Megerõsítés
 
A pozítív visszaigazolás még nem jelent részvételi lehetõséget. Ezt a szándékot  megerõsítõ e mail  idõben történõ visszaküldésével tudja Ön biztosítani.
 
 
 Azon éjszakázók akik lemaradtak volna egy rendezvényrõl viszont növekvõ eséllyel jelentkezhetnek a következõ rendezvényre. Kérjük itt is jelezzék külön a megjegyzés rovatban, hogy már volt sikertelen jelentkezésük a múltban.

A visszaigazoló, vagy elutasító döntést is e mailben küldjük meg és nem tudunk hozzá indoklást csatolni.
 
Kérjük a fentiek elfogadása után küldjék el   jelentkezésüket!
  
Az esemény jellegébõl fakadóan elõfordulhat, hogy az extrém idõjárási viszonyok ellenére is szabad levegõn kell huzamosabb idõt tölteni, vagy rövidebb távot  ( max 1 km) gyalogolni.
Kérjük ennek megfelelõen válasszon mindenki kényelmes  városi lábbelit és öltözéket.

A helyszínek közötti közlekedésben hagyományos buszokon kívül  max 80 fõ  részére a különleges mozgó szórakozóhelyként is funkcionáló Party buszt biztosítunk. Ez a csuklós busz minimálisan biztosít ülõhelyeket. A buszon erõs hang és fényeffektusokat valamint illatosított mûfüstöt is használunk.

A buszokon nincs elõzetes helyfoglalás, az eddigi tapasztalatok szerint mindenki számára jutott lehetõség a Party busszal utazni legalább egy megállónyi utat.
Bizonyos helyszíneken kisebb csoportokra kell osztani az éjszakázókat, a helyi adottságnak, biztonsági elõírásnak megfelelõen.
Az eseményeken kép és hangrögzítés is történik. Ezek felhasználásról a weboldalunkon olvashat.

KÖVETKEZŐ IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA2018. OKTÓBER 11.Regisztráció hamarosan!

HÍREK

2018.06.25
Irodaházak Éjszakája VI.: 2018. október 11.

Irodaházak Éjszakája VI.: 2018. október 11.
További részletekért figyeld az oldalt!

Irodaházak Éjszakája VI.: 2018. október 11.

további részletek →

2018.02.09
Az ÉV IRODÁJA 2017 díj nyertese a 2017-es Irodaházak Éjszakája V. rendezvény egyik helyszíne

Az Agora Park - Agora Budapest showroom, a 2017-es Irodaházak Éjszakája V. rendezvény egyik helyszíne nyerte az ÉV IRODÁJA 2017 díjat, az év Közösségi Tere kategóriában.

további részletek →

2017.10.20
V. Irodaházak Éjszakája

Az idei Irodaházak Éjszakája 130 embernek nyújtott intellektuális szórakozást, kulináris örömöket, és a megismételhetetlen „itt és most élményét”.  Azoknak, akik még soha sem vettek részt az éjszakai kalandtúrán: az Irodaházak Éjszakája során olyan épületeket látogathatunk meg exkluzív módon, mondhatni VIP kiszolgálással, amelyek mellett gyakran elmegyünk a városban anélkül, hogy tudnánk, mit is kell(ene) észrevennünk.


további részletek →

2016.07.26
Az ÉJSZAKÁK már láthatóan rövidülnek...

...de ne csüggedjetek, mert ez azt is jelenti, hogy egyre közelebb kerülünk a szeptemberi Irodaházak Éjszakája programhoz :-)

további részletek →

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató