Részvételi feltételek

Programunk egy nonprofit, és a részvevő éjszakázók számára ingyenes szakmai –társasági rendezvény
 
A jelentkezés:
 
A jelentkezők számára webes felületünkön biztosítunk lehetőséget a jelentkezésre, mely nem jelent automatikus részvételi jogot.
A jelentkezők közül-  akik az eddigi évek adatai szerint is minimum 150-240%-os túljelentkezést  mutattak-, valamint a közvetlenül meghívott VIP vendégek közül kerül visszaigazolásra a végleges részvevők köre.
Kérjük minden esetben –még ha  e mailt is írt a regisztrációs időszak előtt- a webes felületen végezze el jelentkezését. Csak az itt feltüntetett adatok alapján tudjuk a visszaigazolást elvégezni.
 
A visszaigazolás
 
A résztvevők  visszaigazolásának jogát részben  átengedjük a vendéglátó irodaházak és bérlőik részére , és így  a végleges részvétel jóváhagyást  több szempont szerint végezzük el.
Bizonyos esetekben a vendéglátó cégek üzleti illetve biztonsági előírásai korlátozhatják ,  –pl közvetlen konkurrens munkatárs- bizonyos személyek megjelenését irodájuk, ingatlanjuk területén.
Az esemény színes jellegét biztosítandó ügyelünk a részvevők további szakmai összetételére.
A jóváhagyásban nem jelent automatikus előnyt a regisztráció időpontja, de túl későn regisztrálók számára kockázatot jelenthet, ha a létszám betelik.
Ennek megfelelően sem ilyen esetben sem más esetben nem fogjuk indokolni a visszautasítás okát.
Az egy cégtől több regisztrált esetén is előfordulhat, hogy csak bizonyos munkatársak kerülnek elfogadásra.
Párok jelentkezése esetén sem tudjuk garantálni a közös részvételt, de ilyen esetben is a pontos szakmai érdeklődés megjelölése előnyt jelenthet, ezért kérjük a munkahely vagy érdeklődés minél pontosabb megadását.
 
Megerősítés
 
A pozítív visszaigazolás még nem jelent részvételi lehetőséget. Ezt a szándékot  megerősítő e mail  időben történő visszaküldésével tudja Ön biztosítani.
 
 
 Azon éjszakázók akik lemaradtak volna egy rendezvényről viszont növekvő eséllyel jelentkezhetnek a következő rendezvényre. Kérjük itt is jelezzék külön a megjegyzés rovatban, hogy már volt sikertelen jelentkezésük a múltban.

A visszaigazoló, vagy elutasító döntést is e mailben küldjük meg és nem tudunk hozzá indoklást csatolni.
 
Kérjük a fentiek elfogadása után küldjék el   jelentkezésüket!
  
Az esemény jellegéből fakadóan előfordulhat, hogy az extrém időjárási viszonyok ellenére is szabad levegőn kell huzamosabb időt tölteni, vagy rövidebb távot  ( max 1 km) gyalogolni.
Kérjük ennek megfelelően válasszon mindenki kényelmes  városi lábbelit és öltözéket.

A helyszínek közötti közlekedésben hagyományos buszokon kívül  max 80 fő  részére a különleges mozgó szórakozóhelyként is funkcionáló Party buszt biztosítunk. Ez a csuklós busz minimálisan biztosít ülőhelyeket. A buszon erős hang és fényeffektusokat valamint illatosított műfüstöt is használunk.

A buszokon nincs előzetes helyfoglalás, az eddigi tapasztalatok szerint mindenki számára jutott lehetőség a Party busszal utazni legalább egy megállónyi utat.
Bizonyos helyszíneken kisebb csoportokra kell osztani az éjszakázókat, a helyi adottságnak, biztonsági előírásnak megfelelően.
Az eseményeken kép és hangrögzítés is történik. Ezek felhasználásról a weboldalunkon olvashat.
irodahazakejszakaja.hu | Facebook | Youtube


A szervezők a programváltozás jogát fenntartja.
A rendezvényről hang- és képfelvétel készül.
Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető,
viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.
Minden jog fenntartva az Europa Design Magyarország Zrt. részére