Prezentációk
 • 2017.11.15

  Ebuild Kft. youtube csatornája: V. Irodaházak Éjszakája – összefoglaló

  Személyes véleményekkel a videó végén, ahol mindenki kiemelte a profi szervezést.

  Tovább →
 • 2017.11.15

  proidea.hu: V. Irodaházak Éjszakája

  Az Europa Design által rendezett program ismét nagy sikert aratott a belsőépítész és építész közösség, valamint az ingatlanszakma képviselői körében Az idei Irodaházak Éjszakája 130 embernek nyújtott intellektuális szórakozást, kulináris örömöket, és a megismételhetetlen "itt és most élményét". Azoknak, akik még soha sem vettek részt az éjszakai kalandtúrán: az Irodaházak Éjszakája során olyan épületeket látogathatunk meg exkluzív módon, mondhatni VIP kiszolgálással, amelyek mellett gyakran elmegyünk a városban anélkül, hogy tudnánk, mit is kell(ene) észrevennünk. Azonban az év ezen egyetlen estjén a kiválasztott irodaházak megálmodói, tervezői és művészei kalauzolják el a szakmabelieket, illetve a dizájn és (belső)építészet iránt érdeklődő résztvevőket, mesélve a koncepcióról, a kivitelezés nehézségeiről, szépségéről és a velünk élő tárgykultúráról, miközben nem pusztán a különlegességekre mutatnak rá, hanem az apró titkokba is beavatják a jelenlévőket.

  Tovább →
 • 2017.10.20

  irodakereso.info: V. Irodaházak Éjszakája

  Idén a GránitPólus Sóház és Westend irodaházak frissen elkészült előterei nyitották a sort, ezt követően átbuszoztunk az AGORA Budapest fejlesztés bemutatótermébe, illetve a szomszéd Duna Towerhez, majd a sort a budai oldalon elhelyezkedő Accor Hotels Budapest központi irodája zárta. Aki ott volt tanúsíthatja: a szervezőknek most is, mint eddig mindig, sikerült a magaskultúrát – belső design, és high-tech architektúra – az üzleti világ számára érdekes megtérülési rátákkal és egyéb mutatószámokkal ötvözni, miközben a gasztronómiának hódolva a 21. század elvárásai szerinti életérzést is biztosították a programok… 130 embernek biztosan felejthetetlen volt ez a simogatóan meleg októberi éj, és a profi szervezőknek, illetve a házigazdáknak hála ez az este még sokáig beszédtéma lesz a városban.

  Tovább →
 • 2017.10.13

  Czifrapalota Interiors Facebook oldala

  A Design Hét egyik legnépszerűbb programja az éjszakai iroda túra. Ezúttal West End-Agora-Duna Tower-Accor iroda volt a menetrend. Az Agora projekt konténer irodája ínyencség a javából. Az Árpád híd új budapesti városrészt kap hamarosan, több ezer négyzetméter irodával és zöld felülettel!

  Tovább →
 • 2017.09.26

  designhet.hu: Irodaházak Éjszakája Buszos Design Kalandtúra

  Buszos design kalandtúra napnyugta után a legizgalmasabb irodaházak belsejébe, ahova egyébként csak kevesen juthatnak be. Az Europa Design által szervezett túrán a cég bemutatja az ország legjobb gyakorlatait, többek között saját, díjnyertes irodáját, melyet először nyitnak meg a szélesebb közönségnek.”

  Tovább →
 • 2017.09.20

  programturizmus.hu: Irodaházak Éjszakája

  Az éjszakai buszos design túra különböző, A+ minősítésű és B kategóriás „meglepetés” irodaházaknál áll meg, ahol a résztvevők építész- és belsőépítész kritikusok, illetve helyi szakemberek vezetésével járhatják be az épületeket akkor, amikor a dolgozók már mély álomba szenderültek. Az Irodaházak Éjszakáján miénk az egész irodatér!

  Tovább →
 • 2017.09.20

  realista.hu: V. Irodaházak Éjszakája - Buszos design kalandtúra

  „Buszos design kalandtúra napnyugta után a legizgalmasabb irodaházak belsejébe, ahova egyébként csak kevesen juthatnak be.”

  Tovább →
 • 2015.10.23

  Irodaházak Éjszakája IV. - Újraálmodott építészeti értékek - az inout-home.hu cikke

   2015. október 2-án, pénteken, napnyugtakor, 120 résztvevővel kezdődött immáron negyedszer az Irodaházak Éjszakája buszos design túra. Az ezúttal meglátogatott épületekben nem hagyományos fejlesztések, hanem elsősorban az újragondolt funkciók bemutatása volt a cél. A francia sztárépítész, Dominique Perrault és Ekler Dezső közös alkotása, a Krisztina Palace mellett további két olyan állomás szerepelt a programban, amely évtizedekkel keletkezése után, kortárs terekkel újult meg. A Groupama frissen átadott székháza Kolba Mihály elkötelezetten környezettudatos szemléletének köszönhetően nyerte el mai formáját. A Párizsi Nagyáruház késő szecessziós homlokzata pedig a XXI. századi igényeket minden szempontból kielégítő irodákat és multifunkcionális tereket rejt Tiba János átiratában.


  Tovább →
 • 2015.10.20

  Ismét hódított az Irodaházak Éjszakája - a realista.hu cikke

  Mivel az ezúttal meglátogatott épületek nem hagyományos fejlesztések, elsősorban az újragondolt funkciók bemutatása volt a cél. A francia sztárépítész, Dominique Perrault és Ekler Dezső közös alkotása, a Krisztina Palace mellett további két olyan állomás szerepelt a programban, amely évtizedekkel keletkezése után, kortárs terekkel újult meg. A Groupama frissen átadott székháza Kolba Mihály elkötelezetten környezettudatos szemléletének köszönhetően nyerte el mai formáját. A Párizsi Nagyáruház késő szecessziós homlokzata pedig a XXI. századi igényeket minden szempontból kielégítő irodákat és multifunkcionális tereket rejt Tiba János átiratában.
   


  Tovább →
 • 2015.10.15

  Irodaházak Éjszakája IV. - Újraálmodott építészeti értékek - az irodakereso.info cikke

  2015. október 2-án, pénteken, napnyugtakor, 120 résztvevővel kezdődött immáron negyedszer az Irodaházak Éjszakája buszos design túra. Mivel az ezúttal meglátogatott épületek nem hagyományos fejlesztések, elsősorban az újragondolt funkciók bemutatása volt a cél. A francia sztárépítész, Dominique Perrault és Ekler Dezső közös alkotása, a Krisztina Palace mellett további két olyan állomás szerepelt a programban, amely évtizedekkel keletkezése után, kortárs terekkel újult meg.

  Tovább →
 • 2015.10.15

  Irodaházak Éjszakája IV. - Újraálmodott építészeti értékek - az epiteszforum.hu cikke

  2015. október 2-án, pénteken, napnyugtakor, 120 résztvevővel kezdődött immáron negyedszer az Irodaházak Éjszakája buszos design túra. A programon a Krisztina Palace, az Erzsébet Irodaház és a Párizsi Nagyáruház tereit nézhették meg az érdeklődők. 

  Tovább →
 • 2015.10.02

  A Design Héten ismét jön az Irodaházak Éjszakája. - a rendezvenyvilag.hu cikke

  Az Europa Design ismét sűrű eseménynaptárral készült a Design Hétre, sőt az eddig már három alkalommal sikert aratott éjszakai buszos design túra ismét megszervezésre kerül. A bevett forgatókönyv szerint a résztvevők építész- és belsőépítész kritikusok, illetve helyi szakemberek vezetésével járhatják be a kiválasztott "meglepetés épületeket" és irodai területeket akkor, amikor a dolgozók otthon már mély álomba szenderültek.

  Tovább →
 • 2015.10.02

  Irodaházak Éjszakája IV. - a lakberendezok.hu cikke

  A korábbi három alkalommal hatalmas sikert aratott, éjszakai buszos design túra ismét különböző „meglepetés” irodaházakat érint, amelyekben a résztvevők építész- és belsőépítész kritikusok, illetve helyi szakemberek vezetésével járhatják be az épületeket és irodai területeket akkor, amikor a dolgozók otthon már mély álomba szenderültek. A program előreláthatólag 6 órán át tart.

  Tovább →
 • 2015.10.02

  Irodaházak Éjszakája design túra IV. - Europa Design - a designhet.hu cikke

  A korábbi három alkalommal hatalmas sikert aratott, éjszakai buszos design túra ismét A+ minősítésű és B kategóriás „meglepetés” irodaházakat érint, amelyekben a résztvevők építész- és belsőépítész kritikusok, illetve helyi szakemberek vezetésével járhatják be az épületeket és irodai területeket akkor, amikor a dolgozók otthon már mély álomba szenderültek. A program előreláthatólag 6 órán át tart.

  Tovább →
 • 2014.10.14

  Rekord részvétel és inspiráló víziók az Irodaházak Éjszakáján - OGH cikke az esemenymenedzser.hu oldalon

  Október 10-én hajnali két óra körül csendesedett el a Regus Bank Center a népszerű éjszakai irodatúra utolsó állomásaként. Az Irodaházak Éjszakája III. rekord részvétellel és inspiráló víziókkal fogadta az építészekből, belsőépítészekből, lakberendezőkből, ingatlanfejlesztőkből, létesítménygazdálkodással foglalkozó szakemberekből álló közönséget, akik az éjszaka leple alatt a 20 éves Madách Trade Centert és a Graphisoft Parkban található Microsoft „mikrokozmoszt” is felfedezhették.     

  Tovább →
 • 2014.10.14

  Az ingatlanszakma ünnepe volt az Irodaházak Éjszakája III. - az irodakereso.info cikke

  Óriási siker a csütörtök este megrendezett, immár városszerte beszédtémát adó, építészeknek, ingatlanosoknak és dizájn-őrülteknek szervezett Irodaházak Éjszakája. 

  Tovább →
 • 2014.10.14

  Az ingatlanszakma ünnepe volt az Irodaházak Éjszakája III. - az irodakereso.info cikke

  Óriási siker a csütörtök este megrendezett, immár városszerte beszédtémát adó, építészeknek, ingatlanosoknak és dizájn-őrülteknek szervezett Irodaházak Éjszakája. 

  Tovább →
 • 2014.06.24

  Másodjára is Irodaházak Éjszakája - a portfolio.hu cikke a CIB.hu hírportálján

  Az irodakereso.info és a Portfolio is részt vesz az Europadesign által életre hívott Irodaházak Éjszakája II. szervezésében. Feuertag Ottó, az Europadesign alapító-tulajdonosa szerint a tavalyi siker, amikor mintegy százötven szakember - főleg tervezők, építészek, belsőépítészek, szakmai újságírók és design szakemberek - vettek részt a programon, szinte kikövetelte a folytatást, amelyre június 19-én, csütörtök este kerül sor. 

  Tovább →
 • 2014.06.24

  Irodaházak Éjszakája, másodszor - a Design.hu cikke

  Az ingatlan és építész szakma meghívottjai három irodaépület (Eiffel Palace Irodaház, Váci Corner Irodaház, Váci33 Irodaház) nagyközönség elől elzárt tereibe tekinthettek be, ráadásul mindezt az esti, nyugodt órákban, amikor zavartalanul ismerkedhettek meg az egyes irodaterületek építészeti, belsőépítészeti kialakításával, a meghívott előadóktól és személyes tapasztalatszerzésen keresztül. Az irodaházak között partybuszokon utazhattak a vendégek, ahol az éjszakai Budapest látványa mellett a vendéglátók figyelmessége fokozta a meghívottak jó közérzetét.

  Tovább →
 • 2014.06.23

  Ismét nagy sikert aratott az Irodaházak Éjszakája - a realista.hu cikke

  Az Europa Design immár második alkalommal rendezte meg az Irodaházak Éjszakája rendezvényt, amely ismét nagy sikert aratott az ingatlanszakma képviselői körében. Ezúttal az Eiffel Palace, a Váci Corner és a Váci33 irodaházak voltak terítéken.

  Tovább →
 • 2014.06.23

  Irodaházak Éjszakája, másodszor - az Építészfórum cikke

  A 2013-as Design Hét programsorozat részeként megrendezésre kerülő Irodaházak Éjszakája rendezvény olyan sikeresnek bizonyult a belsőépítész és építész közösség, valamint fiatal designerek körében, hogy közülük többen már a rendezvény ideje alatt előregisztráltak a következő partybuszos eseményre. Az Europa Design a második rendezvénnyel az ingatlanipari szakemberek felé is nyitott, ingatlanügynökségek, fejlesztők és létesítménygazdálkodással foglalkozó cégek képviselői utaztak a szakmai sajtó képviselőivel, hogy az éjszakai program alkalmával szórakoztató formában ismerhessék meg a szokatlanul nyugodt irodaházakat és bérterületeket. 

  Tovább →
 • 2014.06.20

  Irodaházak Éjszakája, másodszor - az Irodakereső.info cikke

  A 2013-as Design Hét programsorozat részeként megrendezésre kerülő Irodaházak Éjszakája rendezvény olyan sikeresnek bizonyult a belsőépítész és építész közösség, valamint fiatal designerek körében, hogy közülük többen már a rendezvény ideje alatt előregisztráltak a következő partybuszos eseményre.

  Tovább →
 • 2014.06.20

  Irodaházak Éjszakája, másodszor - a REsource Infó cikke

  A 2013-as Design Hét programsorozat részeként megrendezésre kerülő Irodaházak Éjszakája rendezvény olyan sikeresnek bizonyult a belsőépítész és építész közösség, valamint fiatal designerek körében, hogy közülük többen már a rendezvény ideje alatt előregisztráltak a következő partybuszos eseményre. Az Europa Design a második rendezvénnyel az ingatlanipari szakemberek felé is nyitott, ingatlanügynökségek, fejlesztők és létesítménygazdálkodással foglalkozó cégek képviselői utaztak a szakmai sajtó képviselőivel, hogy az éjszakai program alkalmával szórakoztató formában ismerhessék meg a szokatlanul nyugodt irodaházakat és bérterületeket.

  Tovább →
 • 2014.06.20

  Irodaházak Éjszakája, másodszor - a portfolio.hu cikke

  A 2013-as Design Hét programsorozat részeként megrendezésre kerülő Irodaházak Éjszakája rendezvény olyan sikeresnek bizonyult a belsőépítész és építész közösség, valamint fiatal designerek körében, hogy közülük többen már a rendezvény ideje alatt előregisztráltak a következő partybuszos eseményre. Az Europa Design a második rendezvénnyel az ingatlanipari szakemberek felé is nyitott, ingatlanügynökségek, fejlesztők és létesítménygazdálkodással foglalkozó cégek képviselői utaztak a szakmai sajtó képviselőivel, hogy az éjszakai program alkalmával szórakoztató formában ismerhessék meg a szokatlanul nyugodt irodaházakat és bérterületeket. 

  Tovább →
irodahazakejszakaja.hu | Facebook | Youtube


A szervezők a programváltozás jogát fenntartja.
A rendezvényről hang- és képfelvétel készül.
Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető,
viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.
Minden jog fenntartva az Europa Design Magyarország Zrt. részére