Irodaházak Éjszakája

Buszos design kalandtúra

Meghívó

Szeretettel meghívjuk Önt az Europa Design által szervezett V. Irodaházak Éjszakája rendezvényünkre. Buszos design kalandtúra napnyugta után a legizgalmasabb irodaházak belsejébe, ahova egyébként csak kevesen juthatnak be. Az Europa Design által szervezett több állomásos túrán a legkorszerűbb és designorientált irodák kerülnek bemutatásra.

Várjuk szeretettel!

Időpont és helyszín
2017. október 12. 19:00
Cím: Sóház 1062 Budapest, Váci út 1-3.

Előadók

Szokol Zsuzsanna

Szokol Zsuzsi több mint 15 éves szakmai múltja során, burkolatok terén szerzett tapasztalatait egyesíti a magas minőséggel, és az Olaszország iránti szeretettel. Az olasz dizájn minél szélesebb körben való terjesztésén túl feladatának tekinti, hogy egy cseppnyi Itáliát csempésszen a magyar otthonokba, és megpróbálja mindenki számára elérhetővé tenni a legkülönlegesebb termékeket. Az általa képviselt Kerlite, Slimtech és Linea laminált gres termékek érdekessége abban rejlik, hogy burkolhatunk velük falra, padlóra, homlokzatra, ajtóra, polcokra, konyhapultra, mosdó- és mosogatótálcába is, a lehetőségeknek csak a kreativitás szab határt.

ZATYKÓ KRISZTA

Zatykó Kriszta építészt a design, az épület és a belső határai és együttese foglalkoztatja. Sok tervében ezek a szegmensek nem különülnek el teljesen, és vannak feladatai, ami kimondottan csak az egyik összetevőt érintik. Munkái között találunk iroda-, étterem-, és egyéb középület belsőket, ipari csarnok homlokzati designt, hajókonténerből készült kiszolgálóteret, bútorokat, és római kori gyerektábort egyaránt. Szereti a játékos, egyedi feladatokat.

Program

Időpont és helyszín
2017. október 12. 19:00
Cím: GránitPólus Sóház 1062 Budapest, Váci út 1-3. 
 
 
Program
18:30 Gyülekező és regisztráció
19:00 Indulás
 
1. helyszín
GránitPólus Sóház 
Sóház - 5 perces bemutatkozás a Sóház régmúltja és a jelen
Westend A lobby - Szokol Zsuzsi - Megújulás környezettudatosan 
Westend B lobby - Gránit Pólus bemutatkozása 
Westend C lobby - Zatykó Kriszta - Koncepciótól a megvalósulásig 

2. helyszín
Agora Budapest
Csobánki Zsuzsa projektvezető előadása

3. helyszín
Duna Tower
Lobbi koncepciok - Feuertag Ottó előadása
 

4. helyszín
Accor Hotels új központi irodája
Hotel Mercure Budapest Buda – Veréb Csaba  - Wellbeing az irodában
A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, regisztráljon alább!
A jelentkezések alapján és a létszám függvényében hamarosan küldünk visszaigazolást és részletes programot az eseményről.

Részvételi feltételek

A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT!

Programunk egy nonprofit, és a részvevő éjszakázók számára ingyenes szakmai –társasági rendezvény
 
A jelentkezés:
 
A jelentkezők számára webes felületünkön biztosítunk lehetőséget a jelentkezésre, mely nem jelent automatikus részvételi jogot.
A jelentkezők közül-  akik az eddigi évek adatai szerint is minimum 150-240%-os túljelentkezést  mutattak-, valamint a közvetlenül meghívott VIP vendégek közül kerül visszaigazolásra a végleges részvevők köre.
Kérjük minden esetben –még ha  e mailt is írt a regisztrációs időszak előtt- a webes felületen végezze el jelentkezését. Csak az itt feltüntetett adatok alapján tudjuk a visszaigazolást elvégezni.
 
A visszaigazolás
 
A résztvevők  visszaigazolásának jogát részben  átengedjük a vendéglátó irodaházak és bérlőik részére , és így  a végleges részvétel jóváhagyást  több szempont szerint végezzük el.
Bizonyos esetekben a vendéglátó cégek üzleti illetve biztonsági előírásai korlátozhatják ,  –pl közvetlen konkurrens munkatárs- bizonyos személyek megjelenését irodájuk, ingatlanjuk területén.
Az esemény színes jellegét biztosítandó ügyelünk a részvevők további szakmai összetételére.
A jóváhagyásban nem jelent automatikus előnyt a regisztráció időpontja, de túl későn regisztrálók számára kockázatot jelenthet, ha a létszám betelik.
Ennek megfelelően sem ilyen esetben sem más esetben nem fogjuk indokolni a visszautasítás okát.
Az egy cégtől több regisztrált esetén is előfordulhat, hogy csak bizonyos munkatársak kerülnek elfogadásra.
Párok jelentkezése esetén sem tudjuk garantálni a közös részvételt, de ilyen esetben is a pontos szakmai érdeklődés megjelölése előnyt jelenthet, ezért kérjük a munkahely vagy érdeklődés minél pontosabb megadását.
 
Megerősítés
 
A pozítív visszaigazolás még nem jelent részvételi lehetőséget. Ezt a szándékot  megerősítő e mail  időben történő visszaküldésével tudja Ön biztosítani.
 
 
 Azon éjszakázók akik lemaradtak volna egy rendezvényről viszont növekvő eséllyel jelentkezhetnek a következő rendezvényre. Kérjük itt is jelezzék külön a megjegyzés rovatban, hogy már volt sikertelen jelentkezésük a múltban.

A visszaigazoló, vagy elutasító döntést is e mailben küldjük meg és nem tudunk hozzá indoklást csatolni.
 
Kérjük a fentiek elfogadása után küldjék el   jelentkezésüket!
  
Az esemény jellegéből fakadóan előfordulhat, hogy az extrém időjárási viszonyok ellenére is szabad levegőn kell huzamosabb időt tölteni, vagy rövidebb távot  ( max 1 km) gyalogolni.
Kérjük ennek megfelelően válasszon mindenki kényelmes  városi lábbelit és öltözéket.

A helyszínek közötti közlekedésben hagyományos buszokon kívül  max 80 fő  részére a különleges mozgó szórakozóhelyként is funkcionáló Party buszt biztosítunk. Ez a csuklós busz minimálisan biztosít ülőhelyeket. A buszon erős hang és fényeffektusokat valamint illatosított műfüstöt is használunk.

A buszokon nincs előzetes helyfoglalás, az eddigi tapasztalatok szerint mindenki számára jutott lehetőség a Party busszal utazni legalább egy megállónyi utat.
Bizonyos helyszíneken kisebb csoportokra kell osztani az éjszakázókat, a helyi adottságnak, biztonsági előírásnak megfelelően.
Az eseményeken kép és hangrögzítés is történik. Ezek felhasználásról a weboldalunkon olvashat.
A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A jelentkezések alapján és a létszám függvényében visszaigazolást küldünk emailben a részvétel megerősítésével kapcsolatban.

Időpont és helyszín
2017. október 12. 19:00
Cím: Sóház 1062 Budapest, Váci út 1-3.

Az esemény Facebook oldala >>

A rendezvényre történő regisztrálással egyidejűleg a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény II. Könyve Harmadik részének XI. címe 2:48. §-ban foglaltak alkalmazásával tudomásul veszem és hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvény lebonyolítása során rólam képmás (fénykép) vagy hangfelvétel készüljön és azt az Europa Design a saját tevékenysége során, a honlapján vagy egyéb bármilyen más módon felhasználja, nyilvánosságra hozza.
Hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címemre, elérhetőségeimre az Europa Design szakmai tájékoztató- és oktató anyagot küldhessen. Jognyilatkozat: Az Europa Design adatvédelmi és adatkezelési elvei, politikája a hatályos magyar jogszabályokon alapul, különös tekintettel az 1992. évi LXIII. törvényre a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, illetve az 1998. évi VI. törvényre az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. Ezen szabályokat az Europa Design magára nézve kötelező erejűnek ismeri el.

Europa Design
H-1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!